söndag 9 maj 2010

Blubb

Nu är den sista tentan gjord. Vad skönt! Än är dock inte allt skolarbete över, men inga fler salstentor i alla fall. Om nu inte man blir tvungen att göra omtenta. Nu blir det praktik i en vecka, vilket skall bli spännande! Och kan det inte bli varmt snart? Jag är så less på kylan. Speciellt Kalmarvindarna på morgonkvisten med piskande regn i ansiktet. Inte ok alls! Vill ha sommar. Och jobb också. Någon som vet något ang arbete? Blä.. detta blev osammanhängande inlägg. Så kan det gå!

3 kommentarer:

oumberligating sa...

Forensisk Arkeologi...intressant ungefär när du föddes så gick jag en millitär kurs på rättsmedicinska i Kalmar...jag och min Fru hade en underbar sommar vid Kalmarsund havsluften drev bort lukterna ifrån näsan....
jobbade sedan några år på röntgen...slutade där och har sedan dess ägnat mig åt levande människor...förutom att jag åkt buss till jobbet i 15 år, på den busslinjen jag åkte med var alla "levandedöda"! (ler)
Hur ser det ut på "jobbfronten" när du är klar! Borde finnas gott om jobb, stora pensionavgångar inom många områden hägrar!
Ha en fin fortsat söndag!
Kram ifrån Peter!

Fru Sessan sa...

Haha! Du får väl följa med min nedräkning! 99 dagar kvar =) haha... äsch, egentligen har jag ju redan sagt det! =)

oumberligating sa...

Fick jag backa mitt liv 25 år så skulle jag nog också vilja bli kriminaltekniket, intressant framtid du har framför dig!
Jag tycker självklart du ska söka dig till Stockholm, ett exempel på din blivandet arbetsplats är "ryssgraven" här utanför Stockholm på Södertörn, hoppas du inte tar illa upp att jag skriver så, du har ju ett öststatklingande namn.
Backa något inlägg till bilderna på den utbrända pickupen och sopsäckarna, här brukar man även dumpa lite kroppar då och då, oftast personer som inte skött sina "affärer" ordentligt!
Att de som man hittat här varit ryssar har egentligen inget med namnet ryssgraven att göra, det har med härjningarna ifrån "forntiden" att göra, ungefär så här långt tog sig dåtidens ryska soldater in i Sverige innan, det blev stopp!
Här går jag faktiskt min helgpromenad sedan flera år tillbaka, att det sedan ligger lite lik här och där då och då, stör mig inte så mycket, bara jag inte får flugor på min ostsmörgås när jag fikar i skogsdungarna!
Hmm...förlåt, det där lät inte trevligt, men så är ju livet och det är du ju mycket väl medveten om...annars hade du inte valt den här banan!
Fast ibland blir det bakslag....en kollega till mig som för något år sedan började som polis hoppade av, det var inte vad hon hade tänkt sig sa hon.....inte alls så glamoröst!!!???? Ja, jag forstod ingenting, men jag lovar att nutidens alla polisserier, lockar en del och då kanske en del också hamnar fel!
Nej, nu ska jag sluta skriva, man får inte skriva för långa kommentarer har jag lärt mig genom bloggåren! (ler) Då blir folk oroliga!
Fick ett mail för en tid sedan men den uppriktiga frågan om jag var galen? Vad svarar man på sådant?
Strunt samma, nu ska jag skjutsa min 17 åriga dotter till skolan, hon kämpar med funderingarna vad hon ska göra i framtiden. Berättade igår om dig och det du utbildar dig till, hon får gärna bli polis...hmm...ler...bara inte trafikpolis...i den här vansinniga staden Stockholm där jag bor tvingas man bryta emot trafikregler hela tiden annars kommer man inte fram..ja, jag vet dålig ursäkt...kanske kommer du ut på trafikpraktik någongång?
-Men dig känner jag igen...okej då för den här gången, men åk inte i kollektivkörfält något mer?
Tack Elena, jag ska inte göra om det......idag i allafall (ler)
Så är/Vi dom djävla bilister!
Som sagt det blev långt det här, plugga på!
Ha det bäst!
Kram ifrån Oumberlige Peter!