onsdag 5 maj 2010

mobil uppdatering

Testar uppdatera med mobilen. Hoppas det funkar! Funderar även på att skaffa twitter, det är inte alltid man orkar skriva långa inlägg här. Nej, det vore nog bara en extra grej att hålla reda på. Det har man ju inte tid med. På tal om tid så mådte jag återgå ttill tentapluggandet! Catch ya later!

1 kommentar:

oumberligating sa...

Herregud Elena! Vad är det jag ser inga kommentarer, eller har du kanske "granskare" och visar efter genomgång, det har inte jag, får en massa tokiga saker skrivet ibland, men så är jag ju lite provocerande ibland!
I vilket fal så blev jag glad över din korta kommentar, oftast så räcker ju det med att någon då och då skriver som du gjorde hos mig för att man ska få lite uppmuntran att skriva vidare...hm...eller som i mitt fall visa lite Oumberligating och konstig konst! (ler)
Duktig tjej ser jag att du är, fortsätt med det!
Börja för allt i världen inte Twittra, det är skumt tycker jag, allt kan inte brytas ner till kort text, livet är viktigare än så, kanske bättre att inte skriva alls då och lägga kraften på sin näromgivning, studier och vänner mm.
Hmm...behöver självklart inte skriva några "självklarheter" på din blogg, du är ju en ung kvinna som säkert har koll på det mesta!
Hade gärna "knökat" in mig som följare till din fina blogg, men ska verkligen en 45 årig gubbe finnas där bland de unga tjejerna?
Lite tveksam...men du Elena måste självklart trycka på följar knappen hos mig, jag behöver allt stöd i världen för att sprida de Oumberliga Tingens Välsignelse i Världen! (ler)
Jag har en blogg till www.jernsaxen.blogspot.com en patient, sjukvård, rehab blogg, finns en massa viktiga länkar där för den som inte mår så bra!
Ha det bäst!
Kram ifrån Peter!