tisdag 17 november 2009

Familjefejder innan födelsedag...kul..

Dagen innan min födelsedag, var glad när jag vaknade, öppnade Facebook och BAM. Återigen återgår temat i mitt liv till familjefejderna som påbörjades lite extra mycket efter mormors död (det är roligt hur människor förändras när det plötsligt kommer pengar med i bilden). Så nu har man svarat på ett mail och blivit aningen irriterad, på gränsen till pissed off. Men vad gör det. Jag känner på mig att the outcome av det hela blir som vnligt - dvs de gör om allt jag har skrivit så det passar deras version av historien bättre. Jag blir så trött.

I alla fall, som sagt, fyller 24 imorgon, härligt härligt. Ingen jävla "jag är snart 30"- kris här inte. Vad fan gör det liksom? Ska åka till Skövde också och hälsa på mamma och Christer men även träffa kära Cissi som passar på att hälsa på därhemma i Skövde samtidigt som jag (fast från Uppsala, my lovely old Uppsala). Hoppas man kan hitta på något kul! Vet att det bli kinarestaurang imorgon kväll i alla fall, vilket känns utomordentligt härligt! Älskar verkligen asiatisk mat.
Nej hörni, såhär får jag inte må dagen innan min födelsedag. Säg något fint eller roligt och gör mig gladare igen!

4 kommentarer:

Fru Sessan sa...

Tihi... nej, den var inte dyr alls. Kostade bara 122 SEK... 18 dollar =) Jättebilligt. Delade dock på frakten med några andra, så allt som allt blev knappt 300 kr med frakt =) Mitt lipgloss kostade bara 70 spänn, hahaha =)

Sheriilyn sa...

Uh, girighet. Det finns nog en anledning till varför det har klassats som en av de sju dödsynderna. Det förändrar människor om det tar överhand. Hoppas att saker och ting löser sig till bästa. Bråk inom släkten är något av det jobbigaste. =/

svar:
Okej, då får jag inte glömma att gratta dig imorrn då! :D

Hehe, ja visst är han det. :)

F R I D A M [freedom] sa...

grattis i förskott i alla fall! :)

Jonathan sa...

oj låter inget kul =( men fan vad gott med kina mat! nu blev jag avis!