fredag 6 november 2009

The Owls Are Back!

Nu blev det sannerligen ett långt uppehåll här. Det förklaras med ett ord: flyttjävel! Men nu är det så gott somklart och jag börjar få lite ordning i tillvaron! Det är mest det jag gjort under tiden jag varit borta - plockat och donat i lägenheten, följt med på öppen föreläsning med mina fellow archaeologists här i Kalmar, storhandlat och IKEA-handlat med Stoffe och plockat grejer lite till! Sen var det ju Halloween också! Det blev lyckat och härligt faktiskt! Min och Stoffes utklädnader blev Sweeney Todd och Wednesday Addams. Vad tycker ni?


 
 

Kan ju även tillägga att vi kände oss rätt goth den kvällen, med tanke på att alla i gänget vi var med den kvällen hade klätt ut sig till grekiska gudar och gudinnor! Haha =) Men himla kul var det i alla fall. När man kom ut på kåren blandades man ändå in i skaran av allmänt utklädda folk.

Som svar på frågestunden (som endast Cissan deltog i) så vill jag säga att: Jag heter Elena för det har jag lärt mig, exakt som du sa. Dessutom får man inte glömma bort att uppföra sig coolt när man ska någonstans. Glöm inte det. Och glömmer man det så kan man alltid skriva upp det i sin "att göra-lista". *internhumorn flödar*

Hoppas man får tillbaka några läsare nu efter det långa uppehållet! Tack för idag slut för idag!

7 kommentarer:

susanna sa...

Välkommen tillbaka! :)

Ja, visst blev det vampyrtänder! Några inlägg neråt i min blogg visar resultatet :P

Sheriilyn sa...

Awesome outfits!

svar: My chemical romance - har ingen aning om vilka det är. :S

Kelda sa...

Kuliga utklädnader! :D

susanna sa...

Nånstans mellan 250-300 har jag för mig att de låg på. Men de var också från Buttericks.

F R I D A M [freedom] sa...

sv; Jag är förvånad att jag ens tog mig ur sängen!

Natta Jones - Andlighet och funderingar sa...

Fan så otroligt likt ! Snyggt !

Therese sa...

Läckert, Sweeney Todd är en av mina favoritfilmer! :)