torsdag 12 november 2009

Städ, tandvärk och soppa.

Igår kunde vi inte låta bli att möta upp några vänner och fira lite lätt att jag kommit in på Polishögskolan. Kanske inte det smartaste draget när man egentligen har jätteont i visdomstanden och går på diverse mediciner, men det var det värt! Vi drack inte mycket heller, bara lite symboliskt vin för sakens skull (och jag frågar alltid farmaceuten om det är ok att dricka ihop med medicinen - det gick bra sa hon). Sen gick vi en sväng till Harrys (innan 23 så att man slapp betala inträde) och tog en öl. De har för övrigt Karaoke där, men det var ca 100 dryga 18-åringar på karaokevåningen..så jag vågade inte riktigt..dessutom kan jag ju inte stänga munnen så det är omöjligt för mig att uttala vissa bokstäver ändå..så det är nog lika bra att jag sket i det! Hade det varit Etage dock..så hade jag nog gjort det ändå. Etage är som hemma juh! I alla fall, back to the story. Vi var ändå duktiga, för vi gick hem ca 00.30. Jag kunde sova relativt bra denna gång. Vaknade bara en gång för att ta värktablett nån gång ca 04.00 och sen tog jag tablett igen 07.30 när Stoffe gick upp för att gå till tandläkaren och skolan. Viste ni förresten att man får 300:- från Försäkringskassan för att gå till tandläkaren varje år? Kan vara bra att veta! I alla fall - det var en mycket trevlig kväll med gott sällskap! Och tack för grattulationerna allesammans!

Idag gör det ont ont ont fortfarande. Går på ibumetin, så det är väll ok. Det jobbiga är att man inte kan äta fast föda. Jag går med andra ord på olika former av Knorr och Varma Koppen. Ingen idé att laga egen soppa, för man kommer ändå inte kunna äta de fasta bitarna. Detta är verkligen inte kul. Kan tänka mig hur det är förmin styvpappa som opererat cancer i munnen och inte kan äta ALLS. Och hä gnäller jag över en tand... usch...

Ne, nu ska jag städa rummet och ta mig friheten att organisera i garderoben. Och med det menar jag självfallet att orgenisera bland älsklingens grejer. Mitt är redan fint! Hihi...

By the way, nån mer som minns denna underbara filur? Jag har startat en Facebookgrupp tillägnad denna rackare, joina om ni vill! Gruppen heter "Ski Monster FTW!"

7 kommentarer:

Sheriilyn sa...

svar: Jag också. :)

Natta Jones - Mindfuck! sa...

Altså jag är fortfarande livrädd för det där monstret. Tiden med detta spel har nog ärrat mig för livet!

Alexandra - Mami till Neville sa...

Tack :)

DEt kommer inte ifrån Harry Potter ;)
Finns ett band som heter The Specials, sångaren därifrån heter det och det är därifrån vi har fått inspiration till det :)

Natta Jones - Mindfuck sa...

Haha btw du kan tanka hem spelet på http://ski.ihoc.net/ ! :)
Retro fo sho !

susanna sa...

Aaah! Jag hade glömt bort den! Jag kom undan monstret en gång tror jag, men det var ren tur, sen har man ju bara misslyckats.

F R I D A M [freedom] sa...

Jobbigt med tandvärk :/ Gör så himla ont!

sv; kör en bra/anus imorgon istället, det blev lite för sent idag!

Fru Sessan sa...

Usch, been there done that! Jag har asont till och från i min visdomstand och nu väntar jag på att få en tid att dra ut dem. Det sjuka är att bara den ena som gör ont och stör!

Grattis förresten, polishögskolan! Det var inte illa! Gud så roligt =)