lördag 9 januari 2010

Avatar

Igår såg jag och M Avatar! Innan jag säger hur bra den var vill jag börja med de negativa aspekterna. För det första låg felet i att jag såg den senare än många jag känner, vilket medförde att alla hunnit hype'a upp den något otroligt. Folk ville gå på den flera gånger om osv, och då kände jag "shit, this movie better be good asså!". I och med att man alltid blir besviken i dessa fall så kändes det nästan lite olustigt till en början, för jag ville ju tycka om filmen. Sen satte den igong. Awesome.

Varje gång jag såg Parker tänkte jag Pheobes bror och varje gång jag såg piloten Trudy så villejag se Resident Evil. Lite störningsmoment. Men annars...

..Awesome..Gissar på att otroligt många kommer att klä ut sig till en Avatar på Halloween i år, och att deras språk kommer bli det nya elviska för de riktiga nördarna (som det blev efter sagan om ringen). Och på tal om sagan om ringen så var det en del ljudeffekter, som djurläten och så, som påminde om varandra. Men det gör inget.

För den var Awesome

2 kommentarer:

cissi sa...

Ja, den var AWESOME! Riktigt riktigt bra! Såg du den i 3D? Om inte, ta dig upp hit och se den med oss när vi ska göra det... så kan vi parta lite också... =) Miss u! Kram

F R I D A M . S E sa...

Ska se den idag, får hoppas att den är så bra som alla säger :P Annars är det ett totalt waste under nästan 3 timmar av mitt liv, haha!