måndag 18 januari 2010

Duktig Duuuktig

Vaknade i rimlig tid idag, 08.50 typ och klev faktiskt upp då. Drack lite kaffe med love medan han åt frukost och tittade på How I Met your Mother. Sen drog han till skolan och jag åt lite frukost (bovete med tomat ftw) och sen begav jag mig till gymmet! Överkroppen fick jobba idag och så 30 min på crosstrainern också. En rejäl strechomgång i det härliga varma poolrummet och sen bastu bastu bastu. Fän va gött det var! Efteråt drog jag till och med till centrum och satte in pengar på Swedbanks kontor, slötittade runt på stan, gick till ICA och köpte block (skolan börjar ju snart) och så gick jag hem. Enda kassa är att jag åt en stor tallrik pasta med bacon. Skulle ju GI'a mig lite men vid det laget var jag så hungrig att jag tog det som älsklingen lagat till lunch (det som blivit över alltså). Aja, jag ska tillbaka till gymmet imorgon och då blir det ben + crosstrainer i minst 30 minuter. Och så bastu bastu bastu såklart. Nu är man härligt seg och go, så då ska jag ägna lite tid åt uppsatsredigering. Gud så kul. Eller inte.


3 kommentarer:

susanna sa...

Det är så gött att träna! Jag ska också bege mig till gymmet idag (efter en massa studier) och då ska jag fanimej träna bort den här studiedagen!

Sheriilyn sa...

Tack! :)
oh tack för tipset, ska jag kolla upp!

Fru Sessan sa...

Duktigt! =) Åh det är så himla skönt det där med träningen och stretching efteråt! Får se om jag joinar på gymet i vår. Kostar bara multum för att gymma i den här stan om man inte väljer Friskis typ. Vill ha ett stort gym, så man slipper trängas bland människor och vänte på folk!

Vi kommer bli så snygga till beach 2010=)