fredag 29 januari 2010

Första veckan avklarad - träningsvärk!

Gud vilken rolig introvecka det har varit. Har träffat en massa sköna människor och min klass verkar riktigt underbar faktiskt. Sköna människor som sagt! Schemat är sweet och vi kommer få läsa en massa roliga ämnen som sjukvård, hälsa, bilkörning, kriminalteknik osv. Mindre kul är väll kanske juridiken, men det vet jag ju faktiskt inte än egentligen. I torsdags hade vi även inspark, vilket innebar en massa fysaktiviteter! Jag, som inte har den absolut grymmaste konditionen kanske, tyckte ju att det var jobbigt, men helt genomförbart! Alla i klassen samarbetade grymt bra, vår heja-ramsa ägde liksom vår segerdans. Efter insparken bjöds det på middag och party. Det delades ut pris till den klassen som hade gjort bäst ifrån sig på fysen och den som skrivit bästa heja-ramsan och gjort bästa dansen. Gissa vilken klass som vann? Men klart att det blev P1C! Och vist blev det ett fint pris? Hihihi... Ja med andra ord så är jag grymt nöjd och ser verkligen fram emot nästa vecka. Tänker utnyttja dagens och helgens ledighet till att skriva uppsats, överleva träningsvärken och träna med my love.


Äger!

2 kommentarer:

pimpXprincess sa...

Svar: Jo, men hon tyckte ju faktiskt att en av dom som var mellan smal och plus-size skulle gå UPP i vikt. Så det är ju bra :) Sedan har hon ju sagt att dom har jättefina kroppar som människor, men att modeindustrin ser dom som tjocka. Det är synd att det är så.

pimpXprincess sa...

Svar: Ja, jag håller med. Snacka om att man skulle få ännu mer komplex än vad man redan har. Jag skulle aldrig palla med att folk granskar en från topp till tå och att man ses som fet om man inte har alldeles för utstickande revben osv :/