söndag 10 januari 2010

Sakna sig lite.

Nu börjar det faktiskt bli lite jobbigt att vara i Kalmar ensam utan sin love. Han kommer idag och nu är det liksom bara timmar kvar men det är ju nu det blir olidligt! Längtar tills dess då jag får mysa med honom, titta på How I met your Mother tillsammans, dricka te tillsammans, berätta om veckan för varandra och bara ha det alldeles... alldeles underbart.



*sakna sin retard*


Var ute igår med gänget och det var verkligen en blasty blast. Började med bastu-förfest som innefattade att rulla sig i snö (jag övar inför isvaket....ångest!!!) och god öl. Sen duschade vi och gjorde oss iordning och fortsatte kvällen med lite vin och GT. Nice. Sen gick vi till en annan fest och till slut hamnade vi på krogen. En kompis kom dock inte in för att vakten påstod att hon var för full. Jag fattar inte, tyckte inte hon var mer påverkad än jag men jag fick godkänt. Det var verkligen en mood buster. Inne på krogen var det..relativt tomt..men man var i gott sällskap så det var ok. Sen tappade jag dock bort alla och satt plötsligt ensam och mobbad. Då kände jag att det var min tur att gå hem hehe. Kom hem relativt tidigt för att vara en utekväll men det känns bara skönt idag!

Idag ska jag vila och vänta på love. Imorgon blir det återigen träning! Har ju fått mitt awesome program på Nautilus nu så imorgon ska överkroppen få kämpa! Ben på tisdag. Och yoga sig lite också såklart - yoga is the shit. Sen kommer man se ut såhär...




Har ni haft en bra helg?

3 kommentarer:

lindapauline sa...

sv; Ja men visst är han :)

M sa...

Helgen har varit bra..

Sheriilyn sa...

Haha har också gjort den där bastu-rulla-sig-i-snö-grejen! Under en jul i Åre. ^^ Fast jag var inte mer än 8 år då tror jag, fast jag har ändå gjort det! ;)