tisdag 1 december 2009

I'm alive! Indeed!

Om ni trodde att jag dog så gjorde jag inte det. Har inte pallat helt enkelt. Har heller inte haft mycket att rapportera. Senast i helgen pratade jag och en kompis om hur extremt tråkigt det är med folk som skriver vad de har ätit till frukost middag lunch och vad de köpt för linne på H&M. Oftast bryr man sig inte liksom. Klart det finns undantag. Men jag tänkte i alla fall vänta tills jag hade nått vettigt att säga!

Jag firade ju min födelsedag i lördags, vilket var jättekul! Blev mycket bra turn-up med folk också - och så storfrämmat såklart! Både från Gbg och Borensberg! Fick lite roliga saker också hihihi (se nedan). Saknade självklart mina Magic Beans. JÄTTEMYCKET verkligen. Så jag hoppas jag kan åka till Uppala snart och hälsa på mina darlings....för det är faktiskt inte kul att vara så långt borta från dem!

Sen har bland annat mina Magic Beans efterfrågat bilder på lägenheten, så även några lägenhetsbilder följer nedan. Säg gärna vad ni tycker! Jag är nöjd i alla fall. en vägg till som måste målas bara, annars är det nice!

Och för alla som undrar, äppelsnigeln Wolfgang von Schnigel (Eller Ulit Ivenovich, som är hans ryska namn) mår bra.

Present från Kalmarfolk: all set for the academy. Hahaha!


Sovplats + bokhylla. I hyllan står akvariet och 100 böcker kurslitteratur inom arkeologi, antik historia, sjöfart samt övrig litteratur.


Barbordet, fönster 1 och hallen. Lite till höger i bilden står TV'n (som kan vridas lite hur som helst beroende på var man vill sitta) och toadörren (som dock bara kan öppnas åt ett håll). Även sängen är till höger. Den äckliga gula väggen skall målas till vitt också. Men vist hänger älsklingens gitarrer bra där? I like.


Barbord, fönster 2 och en skymt av skrivbordet. Bokhyllan med akvariet kommer till vänster i bilden.


och ja, vi har rätt högt i tak hehe =)

6 kommentarer:

Sheriilyn sa...

Det ser riktigt mysigt ut, du har bra smak. :)

svar: Tack. :) Jag håller med dig om att det är skönt att leva i ett land med årstider som lever upp till sitt namn.

666AERIME - Hårdrocksbloggen sa...

sv; What, har du inte?! Blimey, gör det med en gång! Och ja, klart det är 80-tal, det är ju på 80-talet! ;) Thanks for the vote!

Sophie sa...

Sv: Kul att du gillar den :)

cissi sa...

Tycker det verkar asfint! Håller med om den gula väggen dock, så det är bra att ni vill fixa den. Annars har du hittat ett rum som passar dig, honey! =) Miss u!

susanna sa...

Sånt är så störande. Känns som att det ofta blir så när man har bestämt sig för att börja träna :P

Sheriilyn sa...

sv. ja, älskar den tavlan :)

it makes a lot of sense. gillar sånt jag med :)