tisdag 22 december 2009

Tjugoandra December

Hej hörni. Börjar med att be er vara snälla såhär innan Julafton. Ni vill väll få klappar i år? Ja då måste man vara snäll mot sina medmänniskor! En sådan good deed vore att gå in och rösta på mig i veckans blogg på FridaM.se. För att rösta kan ni klicka HÄR och skriva i kommentaren att ni röstar på mig!!!
________________________________________________________________________

Annars då? Jo det är bara fint. Är som sagt hemma i Skövde och träffar goda vänner och laddar inför Jul och Nyår. Fick reda på att syrrans dotter har vattkoppor, och med tanke på att jag inte har haft det så är det lika med antikrist för mig. Kommer tyvär att behöva avlägsna mig om de kommer hit - kanske även om de kommer utan lilltjejen. Suger fett såklart, hade ju förberett fina presenter, men jag vill verkligen inte få vattkoppor nu. Så är det. Jag vill kunna fira nyår och förbereda mig inför polishögskolan - inte ligga sjuk med ashög feber och tappa massa tid på träning och förberedelser. Brorsan och hans familj kommer också och hälsar på ett par dagar efter och det verkar som att de är friska i alla fall. Man får helt enkelt träffa alla någon annan gång. Man ska ju faktiskt träffas vid andra tider förutom högtider, rent logiskt...

Till följd av brist på bilder på mammas laptop får ni en nyårsbild från förra året. Detta är efter jag tröttnade på håruppsättningen och släppte ned den =)

8 kommentarer:

Sheriilyn sa...

Har röstat på dig. :)
Akta dig för vattkoppor i vuxen ålder, kan bli riktigt farligt. Min kusin råkade ut för det och det slutade med att han hamnade på sjukhus då han fick vattkoppor på lillhjärnan.

svar: Okej, det är kanske lite FÖR kallt. Tack, vad du är omtänksam! :)

Sheriilyn sa...

svar: sorry! Men du gör rätt i att hålla dig borta från smittan!

Zarah-Lou sa...

Har en kompis som pluggar japanska där och som är en jävel på att rita manga, så vi ska passa på att åka dit och hälsa på medan hon pluggar där, för sedan vet man ju inte om hon blir kvar för att jobba som mangatecknare eller inte :)
Ska kombinera en "hälsa-på-en-vän-och-fotoresa" :)

Har röstat på dig ;)

Kelda sa...

Hahaha elena "unstoppable" team? Haha det vore kul om vi hade den installningen o tog pa oss alla fall som det gick att fa, bara det att vi verkligen sog fast ingen vagade saga det till oss. Fast det ar klart vi inte skulle suga, shit det vore ju hur kul som helst om vi kunde jobba tillsammans! Varan polisstation skulle ju vinna alla popularitetstavlingar i hela sverige! Vi skulle bli legender som teamet som loste alla fall, vi skulle bli superwomen! Och vi skulle vara mer valutbildade an alla kaxiga snubbar pa roteln.Och vi skulle kunna leka CSI nar vi ar ute pa fall tillsammans! Okej nu far det racka. Hahaha, hursomhelst vore det askul, plus att eftersom du kommer ha jobbat dar i x antal ar innan jag kommer sa kommer du vara min handledare ;) Kram!

Kelda sa...

Har rostat :)

Neha sa...

Om dom vill att jag ska se deras blogg kan de väl kommentera om inlägget i stället för att spamma

Heyli sa...

röstade på dig :)

är ju allid olagligt att ta något som nån annan gjort, men polisen lär ju inte bry sig så mycket om det inte handlar om nåt väääldigt viktigt. jag tar dock aldrig bilder eller texter från internet utan att ange källan, och har jag möjlighet så frågar jag även om tillstånd innan. har man otur så kan man bli stämd och det lär inte vara billigt.

och vem som vann tävlingen minns jag faktiskt inte, haha, men det står i kategorin tävlingar :p

Heyli sa...

jag vet inte, har aldrig gillat julen och kommer nog aldrig att göra det heller.. skitjobbigt att känna så men inget att göra åt :p