onsdag 30 december 2009

Vitvaror och pojkvän.

Nu är love äntligen här hos mig! Hans första uppdrag blev att bära in ny tvättmaskin och bära ut den gamla. Sällan Christer ger folk såna uppdrag när de kommer på besök. "Det gäller att passa på när man har bärhjälp" hahaha, jo men det är ju sant iochförsig. Mamma och styvpappa köpte alltså ny tvätt OCH diskmaskin igår. Diskisen kunde jag och Christer bära upp själva medan tvättmaskinen krävde lite mer muskelkraft. Nu ska vi tvätta något och sitta och stirra in i maskinen heeele daagen låång.

Nej det ska vi inte.

För vi ska eventuellt bowla med lite polare och/eller dra ut till stugan på kvällen där det komemr bjudas på god mat, långa promenader i snön, lek på isen och försenade julklappar. Ett mycket bra sätt av avsluta året på helt enkelt!

För sen är det dags för nyårsfårande..... hur ska ni fira nyår i år? 


5 kommentarer:

Sheriilyn sa...

Haha "nu ska vi tvätta något och stirra in i maskinen hela dagen lång" xD

Jag vet inte riktigt hur jag ska fira nyåret ännu. Min pojkvän ska antagligen åka iväg, så jag firar det nog med mina vänner. Eller så skiter jag i allt och läser/sover. ;P Vad ska du göra?
och, ja - längtar till filmen!

Sheriilyn sa...

Gott nytt år! :)

Heyli sa...

tackar för tipset, vet dock inte vad en macbook är alls men måste kolla upp det :)

gott nytt år på dig med :)

Sheriilyn sa...

Jag hade en bäst nyårskväll faktiskt! :) Hade ni det bra?

Candy sa...

Härligt med bowling! Himla kul är det. ^^ Jag firade nyår med pojkvännen, mellersta brodern, hans flickvän och två gemensamma bekanta till oss. Det gick väldigt lugnt till.

Svar: Verkligen! Ska bli härligt att få dessa godsaker hem till mig om ett par veckor. ^_^