fredag 23 oktober 2009

Another Friday Morning

God morgon!

Imorse var det så gött att kunna snooza ett tag och sträcka på sig i den varma sängen. Känner mig ganska utvilad också, vilket är härligt! Drömde faktiskt att jag lagade mat med Michael Jackson inatt! Vilken fantastiskt dröm det var! Vi pratade och busade i köket lite sådär kompisaktigt...shit..riktigt awesome dröm nu när jag tänker efter..... Kan fan inte fatta att han är borta. Helt sjukt. Aja, inge mer om det nu..

Till frukost kommer det nog att serveras äggröra idag. Är så fruktansvärt trött på bröd! Och så försöker manmed GI hit och GI dit men när man är arbetslös och inte ens är student längre (alltså ingen CSN) så kan det vara lite dyrt att försöka äta GI. Let's face it. Kött (i alla fall gott kött) är dyrt, och det är grönsaker också. Ganska i alla fall.

Jag är med i "veckans blogg" på en jättefin blogg tillhörande Frida M (www.fridam.se). Så om ni gillar min blogg är det dags att vara snäll och lägga en liten röst på mig! Jag skulle ju bli så glad! Hoppa in på länken och säg att ni röstar på Elena! Här har ni länken:
http://fridam.se/2009/october/veckans-blogg-kandidater-1.html#comment


Därutöver är det nog även dags att jag frågar vad ni egentligen tycker om denna blogg rent allmänt. Vad som är bra eller dåligt, om det är något ni tycker fattas eller så...ja ni vet... det är bara att skriva!

Och glöm som sagt inte att röst! :-D5 kommentarer:

Susanna sa...

Jag brukar tycka det är tråkigt att folk bloggar så mycket om kläder och utseende - det är det tråkigaste som finns att läsa om (men jag verkar å andra sidan vara den enda som tycker det), så jag tycker iaf det är skönt att det rätt sällan handlar om sådant på din blogg. Och sen att du verkar tycka om Burtonfilmer, Twin Peaks, Anne Rice, arkeologi och HIM är ett plus med :P

Sv: Aye, jag har nu röstat på dig :). Min fredag blir lugn. Jag har varit supersjuk hela veckan och känner mig inte riktigt återställd än. Så, en hemmakväll :P.

Sheriilyn sa...

Nej, jag tycker inget fattas. Du har inget tema i din blogg så det kan komma upp lite vad som helst, vilket är kul. :)
Sjukt söt är du!

svar: Aaw. Jag har röstat på dig.

Mimi sa...

åh! Jag har tyvärr redan röstat på en tjej där, och såg att man endast fick rösta 1 gång :/

Erickah sa...

Jag lade min röst på dig såfort jag såg kommentaren! :) Självklart att en skön brud som du ska vinna.. :) Många röster har du oxå så det ser bra ut! :)

/Ha en härlig helg!!

Ebba sa...

Haha, skitmånga sims hhe ;)