lördag 10 oktober 2009

Mina fina. Problematiska.

Låt mig få presentera mina bruna stickade over-knee-strumpor. I love them men har aldrig något att ha till dem! Please ge mig tips för nu ligger de bara i garderoben och tittar ledsamt på mig! Svarta har jag också och det brukar funka till mycket...men vad i helsike ska jag göra med dessa........ hjälp. Nu. !


5 kommentarer:

Sheriilyn sa...

Åh vilka söta! Du kan väl ha dem till svart kjol eller klänning?

svar: Tack ska du ha. :) Hehe gött! Som när min styvmamma som är en aning fin i kanten skulle iväg på något och bad mig sminka henne "så där svart som du brukar ha". :D Jag trodde hon skoja, men icke! Jag fick svartsminka henne! Pappa var inte glad. xD

Metalnallen sa...

Silent Treatment har jag också recenserat, det är bara o söka på min blogg :)

Fru Sessan sa...

Skitsnyggt! jag älskar overkneestrumpor och benvärmare. Benkläder överlag gillar jag =)

Jag vill ha råd till mer saker, åh bara jag får ett jobb så kommer vi ha det riktigt bra... ännu bättre ju =)

ha en grym lördag!

Erickah sa...

Bruna overknee strumpor passar till alla jordnära färger. Beige, andra bruna nyanser svart och vitt.. En Liten svart kjol eller en oversize top och såklart strumpbyxor eller leggins till det så det inte blir kallt! Skorna passar väl stövlar bäst..?

/Kram!

Evelina sa...

dem där stövlar, - BARA om det är kallt. annars whatever, chucks, pumps är apsnyggt att ha t när man går på kalas vettö. svarta strumpbyxor under, antingen lite transperanta eller mönstrade . gö' slitna struprörjeans när det är kallare. klänningklänningklänning! - liksom lite alice i underlandet? eller veckade kjolar till, lite japanese schoolgirl sådär. finns miljoner kombos jue. nu slutar jag att skriva, snygga vart' dem iaf!