fredag 16 oktober 2009

Städdag!

På skyttebanan! Tro mig det behövs en städdag hemma också, men kanske inte idag. Vet inte om jag hinner. Ska till skyttebanan (utomhusbanan) snart och höststäda där. Har varit och hämtat känkor och min gamla ridjacka på vinden så nu är jag redo för vädret! Här i Uppsala är det nämligen äckel-päckel väder idag och det suger ju rätt lagom. Men vad ska man göra.Ikväll ska jag fira en av mina lovely Magic Beans som fyllde 26 i måndags! It's gonna be sweet! Och jag tänker bannemig ta det lugnt denna gången..... Grattis kära vännen än en gång! <3Giggity giggity GOO!!!
 
Jooo en sak till.Här har ni en bra låt från Twilight soundtrack'et. Filmen i sig är lite halvgay (för att jag är en stolt Anne Rice'are) men ändå helt ok I guess. Är inte lika upphetsad över den som till exempel kompisen Hanna som typ...får happy explosion av att se den. Haha!
4 kommentarer:

Metalnallen sa...

Jag tycker visserligen att de banden du skrev kan vara lite skrikiga, men, men :) Tryck på kategorin post-hardcore/metalcore på min sida, så hittar du nog en hel del liknande band, och ta då framförallt band jag har gett 4 eller 5 nallar :)

Ebba sa...

Asså Hegem heter bandet ;)

gabriella sa...

Jag vill allra helst bli någons personliga makeup artist, men att jobba inom mode eller något annat fungerar bra tills dess, man kan ju inte specialisera sig utan man får lära sig alla möjliga makeuper och sedan ta dom jobb som finns tills någon anställer en helt och hållet, dom flesta frilansar ju

susanna sa...

Sv: Ja, Mayfairserien är också riktigt bra. Annorlunda, men väldigt bra. Den bör dock läsas i rätt ordning.

Jag uppskattar bok the vampire lestat och queen of the damned i vampyrkrönikan, och även boken om Marius (jag är alltid förtjust i Marius). :)