lördag 24 oktober 2009

Vampyrserier...

Innan jag börjar vill jag bara påminna om att jag är kandidat i veckans blogg på följande sida. Gå in och rösta på mig, mina darlings, så blir jag er evigt tacksam! http://fridam.se/2009/october/veckans-blogg-kandidater-1.html#comment

* * * * *
Har ni sett True Blood? I början måste jag säga att jag störde sönder mig på att vampyrtänderna sitter "fel" och att var och varannan människa var typ emo i sin personlighet. Men serien växte på mig snabbt och sen kunde jag inte få nog av den! Gissa om det är drygt att behöva vänta på säsong 3 som kommer ut...ja nästa år nån gång..tror jag? Och introlåten är ju så skön också!



Så vad gör jag under tiden? Jo jag kollar på The Vampire Diaries. Inte alls lika bra, men helt ok underhållande. Gillar framförallt att de driver med Twilight ibland haha. Ok ok ok den filmen var helt ok, men va FAN. Vampyrer glittrar inte i solen och så är det punkt slut.



Förr i tiden kollade jag på denna fantastiska vampyrserie, som heter Moonlight. Det gjordes sorgligt nog bara en säsong, för sen lades pengar på annat, trots att tittarsiffrorna var höga! Kasst tycker jag, men den är helt klart ett måste för alla som gillar vampyrserier/filmer. I enjoyed it a lot! Killen är rätt snygg också =)
 

Sen har vi Blood Ties också. En helt ok serie, kanske inte världens bästa men helt ok. Här är killen också rätt het, vilket för en gångs skull är bra då skådespelaren alltid får spela sånna tönt/douche bag -roller i alla andra filmer (som jag har sett honom i, i alla fall). Som sagt, inte världens bästa men helt klart sevärd om man gillar vampyrer! I know I do... =)



hmmm...har jag missat nån?....då får jag uppdatera sen helt enkelt! Här får ni en halloweenbild till! Från 2006....




8 kommentarer:

Michael Jackson - Minnesblogg sa...

Svar: Ja, filmen kommer visas två veckor på bio.

Michael Jackson - Minnesblogg sa...

Svar: Det går att köpa filmen, och säkert kommer det gå att hyra den också på affärer.

Mimi sa...

hehe okeej, jo det var Niclas som åkte ur Idol igår :)

F R I D A M [freedom] sa...

http://i28.tinypic.com/2cqmvj6.jpg :)

F R I D A M [freedom] sa...

Haha det hoppas jag inte :P
Men hela inlägget är väldigt oeriöst ihopsatt, haha. Och jag håller med dig, hellre emo än fjortis!

susanna sa...

Aye, det är i Gbg jag bor :). Planen för kvällen är väl att åka in till stan och titta på ett kompisband som lirar ikväll, men det blir nog lugnt, jag känner mig fortfarande inte återställd så jag vill egentligen bara vara hemma och läsa/sova :P Händer det nåt kul för dig ikväll?

susanna sa...

Aha. Jag hoppas att festen var lyckad och att det var skoj!

Anonym sa...

Värför är inte ugglorna som dem verkar?

bloggar du om ugglor eller?